Ophalen, wassen en weer ophangen!

Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden.

Wij hebben de specialistische kennis in huis en bieden u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen. Na de reiniging persen wij de gordijnen op een stoompers om deze weer mooi glad en strak te maken. Uw gordijnen worden vakkundig en snel gereinigd en geperst.

Ophalen, wassen en weer ophangen!

Schone zebra gordijnen en/of duo rolgordijnen vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden.

Wij hebben de specialistische kennis in huis en bieden u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen. Na de reiniging persen wij de zebra gordijnen op een stoompers om deze weer mooi glad en strak te maken. Uw gordijnen worden vakkundig en snel gereinigd en geperst.

Wij reinigen al uw bankstellen

Vlekken of Schimmels, of de kinderen die weer hebben geknoeid op de bank? Geen paniek! Wij van Centraal Tapijtenreiniging komen door heel Nederland aan huis. Wij reinigen/stomen uw bank weer helemaal schoon en fris, dat allemaal bij u in de woonkamer! Naast banken reinigen we ook eetkamerstoelen, bureaustoelen, eenzits, fauteuil etc.

Uw bankstel laten reinigen? Wij komen aan huis! Uw bankstel reinigen we bij in de woonkamer of in de tuin. Vlekken, schimmels, muffe geur, wijnvlekken, koffievlekken, theevlekken, hondenharen of kinderen die weer op de bank hebben geknoeid? Geen paniek wij krijgen het allemaal schoon. Uw bankstel maken we vlekvrij en geurvrij. Een nieuwe bank kopen is niet nodig dankzij de diensten van Centraal Tapijtenreiniging, na ons bezoek heeft u weer een nieuwe frisse bank.